Nyt on se hetki!

Katso, siihen aikaan minä teen tekoni kaikille sinun nöyryyttäjillesi. Minä pelastan ontuvat ja kokoan karkoitetut ja teen heidät ylistetyiksi ja mainehikkaiksi jokaisessa maassa, jossa he olivat häpeänalaisina.
Sefanja 3:19 

Meille on naurettu, meitä on pilkattu, monessa maassa Jeesukseen uskovia on vainottu ja tapettu. Puhutaan tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta sivistyneissä maissa mutta kristityt eivät ole olleet yhdenvertaisia muiden rinnalla. Kristittyjä on aina saanut sortaa ja pilkata.

Jumala on nähnyt kaiken tämän ja on tietoinen jokaisen Jeesuksen seuraajan elämän tilanteesta. Jumala näkee kaiken mitä tässä maailmassa tapahtuu. Hän tietää asiat paremmin kuin yksikään ihminen maailmassa. Jumala näkee taistelun koronaa vastaan. Hän näkee ihmisten tuskan ja epätoivon tämän taistelun keskellä.

Tuska ja epätoivo jota eri maiden johtajat yrittävät voittaa maallisin keinoin lisääntyy koko ajan. He eivät ole löytäneet keinoa jolla korona saataisiin voitettua. Rokotteita on luvassa mutta onko nekään ratkaisu tähän pandemiaan?  Voittoja on luvassa se on aivan varma. Voitot ovat lääkefirmoille varmoja heidän myydessä rokotteita ympäri maailmaa. Entä jos rokotteet eivät tehoa virukseen toivotulla tavalla?

Maailma ei tahdo antaa kunniaa Jumalalle. Maailma tahtoo kunnian ja voitot itselleen korona sodassa. Maailma ei ole vielä niin polvillaan että olisi valmis nöyrtymään Jumalan edessä. Maailma tahtoo voittoa omin voimin loppuun saakka.

Nyt on se hetki jolloin Jumala tulee ilmestymään maailman keskelle. Hän näyttää maailmalle voimansa ja rakkautensa ihmisiä kohtaan.
Jumala tulee nostamaan uskovia ihmisiä eri maissa ihmein ja merkein maineeseen ja kunniaan jota he eivät osanneet odottaa. Jumala nostaa niitä nöyriä Jeesuksen seuraajia takarivistä eturiviin kertomaan tälle maailmalle elävästä Jumalasta. Jumalasta, joka ratkaisee korona ongelman maailman viisaiden silmien edessä saattaen heidät häpeään. Maailman johtajat saavat nähdä viisautensa tyhmyydeksi Jumalan edessä.

On tulossa aika ja sen on lähellä. Aika jolloin Jumalan voima ilmestyy tehden suuria ihmeitä kansojen keskellä ympäri maailmaa. Näistä ihmeistä ei kukaan ihminen ei saa kunniaa. Yksikään "superjulistaja" ei tule olemaan Jumalan käytössä. Heidät siirretään takariviin. Takariviin jossa ei ole omia lentokoneita, muhkeita pankkitilejä eikä omaa pukusuunnittelijaa. 
Jumala on valinnut uudet nöyrät miehet ja naiset tähän tehtävään.

Kommentit